Hoe laat is de na inschrijving?

Dinsdag de eerste avond van de avondvierdaagse is er ook nog een laatste mogelijkheid om u zelf in te schrijven de kosten bedragen dan wel € 7,50 per persoon, dit kan vanaf 17.00 uur bij de inschrijftafel bij Petangeske  , zorg dat je op tijd bent want de wachtrij kan lang zijn..

Hoe laat is het vertrek?

Het vertrek is voor beide afstanden alle vier de avonden om 18.45. Het is de bedeoling dat u om 18.45 ook daatwerkelijk vertrekt (met de meute mee) dit voor de veiligheid, onze verkeersregelaars moeten weer snel door naar de volgende oversteek

Ik heb met het inschrijven een klein kaartje gekregen, hoe nu verder ?

Je heb bij het inschrijven een klein kaartje gekregen. Op vertoon van deze kaart moet je elke dag van de vierdaagse je grote kaart op halen bij de starttafel bij Petangeske. Na het volbrengen van iedere avond moet de grote kaart weer op het zelfde plek ingeleverd worden zodat u hem de volgende dag weer op kan halen.

Kan ik ook digitaal inschrijven?

Ja, op de website van de avond vierdaagse is de mogelijkheid om digitaal ininschrijven. te schrijven. Voor meer informatie verderop in op deze site.

Mag ik ook 3 of minder avonden lopen ?

Nee het is verplicht om 4 avonden te lopen om een herrinnering te krijgen (het is ook de avondvierdaagse) .

Een uitzondering zijn de muziekanten die de laatste avond van de vierdaagse de muziek verzorgen.

Waar is het inschrijven /starten nu Parycentrum Rozenoord is gesloten ?

Party centrum Rozenoord is helaas niet meer voor ons beschikbaar. Maar we kunnen terecht bij Petangeske , deze zit aan de andere kant van het parkeerterein namelijk aan de linkse kant gezien vaaf de weg. hier kunnen we inschrijven en de kaartje ophalen e.d. alles wat we eerst allemaal in het Party centrum deden.
Dit hou ook in dat we de routes e.d. het zelfde kunnen houden. daarom zijn we heel blij met deze samenwerking met deze Jeu de Boules vereniging aan de beukenlaan 16A 4624AE in Bergen op Zoom

Kan ik ook digitaal inschrijven?

Het inschrijven kost € 5,– als u inschrijft op de inschrijfavonden of digitaal.

Het kost € 7,50 als u na inschrijft op de eerste avond. Deze avond moet u rekening houden met een lange wachtrij dus kom op tijd naar Petangeske.

Zoals u zie loont het de moeite om op de inschrijfavond komt

voor meer informatie zie de pagina inschrijven